MIPTV SERVER SUBSCRIPTION

6000+ MIPTV Playlist Channels FULL Europe + Greek + Italy + Germany + UK + Spain + Turkey + Norway + Sweden + Netherlands + Portugal + Scandinavia + Arabic + Africa + Tunisia + Morocco + Algeria + India + USA + International m3u playlist channels.
Click here to check our list Of MIPTV Channels Available. No Buffering, No freeze, no MIPTV Server Down… Stable HD Channels

Ofruesit e IPTV në Shqipëri

Ne jemi ofruesit më të mirë të IPTV në Shqipëri 2019

Miptvservices: siguron listën më të mirë dhe më të përditësuar të kanaleve me kualitet HD. Ne kemi ultra-shpejtësi të serverëve me kanale Albaniane janë gjithashtu në dispozicion tani. Ne kemi mbledhjen më të mirë të kanaleve shqiptare që punojnë shumë mirë. Asnjë tampon dhe kanale HD nuk janë as edhe ne. Lista e kanaleve shqiptare të drejtuar me të gjitha pajisjet që mbështesin formulën m3u ose nëse keni kuti mag, Mobile, VLC Media player, Laptop, Desktop, kutinë e Android, Smart TV, Dream Link, Nvidea Box dhe Amazon Fire Stick Ne kemi mësime më të mira në dispozicion në faqen e internetit për të përdorur pajisjen dhe udhëzuesin e instalimit me video. Ju mund ta instaloni lehtësisht aplikacionin iptv në pajisjen tuaj. Ka shumë kanale sportive, kanalet e fëmijëve, kanalet e filmave, seritë, VOD në listën tonë të kanaleve të iptv si sport Fox, NBA, MLB, etj me cilësi të mirë dhe ne kemi mbështetur edhe për atë kanal. Ju mund të provoni kanalet që kemi më shumë se 500 kanale të SHBA-së që mund ta provoni para se të blini. Ne kemi 48 orë gjyq në dispozicion në faqen tonë të internetit për paketën premium sigurohuni që kanalet tona janë më të mira për ju. Ju mund të provoni në pajisjen dhe aplikacionin si Smart iptv në samsung ose lg tv, IPTV Smarters për pajisjet Android ose celular VLC media player për laptopë dhe desktop të testoni kanalet dhe të filloni sot.

 

Albanian Premium Channel List

=======> Albania <======= ( 0: 0)
AL: Peace Tv ( 0: 0)
AL: AL K SPORT1 ( 0: 0)
AL: AL K SPORT2 ( 0: 0)
AL: AL K SPORT3 ( 0: 0)
AL: AL K SPORT4 ( 0: 0)
AL: Alsat M HD ( 0: 0)
AL: TVSH ( 0: 0)
AL: Top Channel HD backup ( 0: 0)
AL:Sky Komedi ( 0: 0)
AL:Sky Histori ( 0: 0)
AL:Sky AL Max ( 0: 0)
AL: ON TV ( 0: 0)
AL: Vizion Plus Toksor ( 0: 0)
AL: Vizion Plus HD ( 0: 0)
AL: Tring Sport 3 HD ( 0: 0)
AL: Tring Sport 2 HD ( 0: 0)
AL: Tring 3 ( 0: 0)
AL: Tele Sport ( 0: 0)
AL: Sky Shkence ( 0: 0)
AL: Sky Comedy ( 0: 0)
AL: Sky Aksion ( 0: 0)
AL: RTV 21 Popullore ( 0: 0)
AL: RTV 21 Mix HD ( 0: 0)
AL: RTV 21 Maqedonia ( 0: 0)
AL: RTV 21 Junior ( 0: 0)
AL: RTSH Sport HD ( 0: 0)
AL: Rrokum TV ( 0: 0)
AL: Report TV ( 0: 0)
AL: PLUS HD(Digitalb) ( 0: 0)
AL: Plus HD ( 0: 0)
AL: ORA News ( 0: 0)
AL: News 24 ( 0: 0)
AL: NATIONAL GEOGRAPHIC ( 0: 0)
AL: WesterN ( 0: 0)
AL : Tring World ( 0: 0)
AL: TRING TRING ( 0: 0)
AL : TRING SUPER ( 0: 0)
AL: TRING SPORT 1 HD ( 0: 0)
AL : Tring Shqip ( 0: 0)
AL: Tring Planet ( 0: 0)
AL : Tring Max ( 0: 0)
AL: Tring Life ( 0: 0)
AL: TRING KOMEDI ( 0: 0)
AL : TRING HISTORI ( 0: 0)
AL: TRING FANTASY ( 0: 0)
AL: Tring Comedy ( 0: 0)
AL : Thriller ( 0: 0)

(plz mail info@miptvservices.com & online chat in our website)

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.